ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: «Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων – Στα 300 ευρώ πλέον

Αυξάνεται το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στους παραβάτες των μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και τα οποία θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου (7/11) ως τις 30 Νοεμβρίου. Τα σημαντικότερα σημεία στα οποία στάθηκε στα όσα είπε το απόγευμα της Παρασκευής (6/11) ο Νίκος Χαρδαλιάς, ήταν ο διπλασιασμός των προστίμων για τυχόν παραβίαση των...
Χαρδαλιάς: «Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων – Στα 300 ευρώ πλέον

Αυξάνεται το πρόστιμο που θα επιβάλλεται στους παραβάτες των μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και τα οποία θα ισχύσουν από το πρωί του Σαββάτου (7/11) ως τις 30 Νοεμβρίου.

Τα σημαντικότερα σημεία στα οποία στάθηκε στα όσα είπε το απόγευμα της Παρασκευής (6/11) ο Νίκος Χαρδαλιάς, ήταν ο διπλασιασμός των προστίμων για τυχόν παραβίαση των περιορισμών.

Επίσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στάθηκε στην εμφάνιση αρνητικού τεστ 72 ωρών για όσους εισέρχονται στη χώρα από το εξωτερικό, από όλες τις πύλες εισόδου (αεροδρόμια, λιμάνια, χερσαία).

«Για τρεις εβδομάδες η καθημερινότητα αλλάζει δραστικά. Απαραίτητη για να συγκρατήσουμε το δεύτερο κύμα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς και συνέχισε:

«Όσοι θέλουν να εισέρχονται στη χώρα, μόνο με αρνητικό τεστ. Από όλες τις πύλες της χώρας, πρέπει να παρουσιάζεται τεστ έως και 72 ώρες. Αναφερθήκαμε σε 48 ώρες, αλλά μετά από σύσκεψη, αποφασίστηκε να πάμε στις 72 ώρες.

Για την ενημέρωση του κοινού και τις επιχειρήσεις, πρέπει να απευθύνονται στον αριθμό 1520».

Όσον αφορά τα πρόστιμα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι διπλασιάζονται τα πρόστιμα και ειδικότερα για παράβαση των μέτρων ή ψευδή δήλωση SMS, ή βεβαίωσης, το πρόστιμο πλέον ανέρχεται σε 300 ευρώ από 150 που ήταν κατά το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Που δεν θα ισχύουν τα SMS

Lockdown: Οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν την Αττική! «Ορδές» αυτοκινήτων στα διόδια (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρδαλιάς: «Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων – Στα 300 ευρώ πλέον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.