ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Σε ειδική πτέρυγα στον Κορυδαλλό τα στελέχη της

Χρυσή Αυγή: Την απόφαση του δικαστηρίου για το εάν θα επιβάλλει άμεσα εκτελεστές ποινές φυλάκισης αναμένουν άπαντες. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ήδη εργασίες στον Κορυδαλλό έτσι ώστε να υπάρχουν υποδομές για να μεταφερθούν εκεί οι επτά της ηγετικής ομάδας της. Βέβαια, είναι γνωστό στις αρμόδιες υπηρεσίες ότι τα ηγετικά μέλη στη Χρυσή Αυγή...
Χρυσή Αυγή: Σε ειδική πτέρυγα στον Κορυδαλλό τα στελέχη της

Χρυσή Αυγή: Την απόφαση του δικαστηρίου για το εάν θα επιβάλλει άμεσα εκτελεστές ποινές φυλάκισης αναμένουν άπαντες. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ήδη εργασίες στον Κορυδαλλό έτσι ώστε να υπάρχουν υποδομές για να μεταφερθούν εκεί οι επτά της ηγετικής ομάδας της.

Βέβαια, είναι γνωστό στις αρμόδιες υπηρεσίες ότι τα ηγετικά μέλη στη Χρυσή Αυγή δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις μεταξύ τους. Γι’ αυτό και έχει τεθεί επί τάπητος και αυτό, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Αξίζει να επισημανθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι οι αστυνομικοί, στην περίπτωση που εκδοθούν εντάλματα σύλληψης θα κινηθούν άμεσα προκειμένου να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγές επισημαίνουν στο protothema.gr πως ήδη, γνωρίζουν τις κινήσεις τους, που βρίσκονται με αποτέλεσμα όποτε χρειαστεί να τους βρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Το έτοιμο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ και οι ταυτόχρονες συλλήψεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Σε ειδική πτέρυγα στον Κορυδαλλό τα στελέχη της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.