ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Το σχέδιο της αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων (vid)

Ο ΓΓ ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων.
Χρυσή Αυγή: Το σχέδιο της αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων (vid)

Χρυσή Αυγή: Ο Γενικός Γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής και στο που θα μεταφερθούν όταν, όπως υπογραμμίζει ο κ. Μαυροειδάκος, δοθεί εντολή από τη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή – Κούγιας: «Μην σοκαριστείτε αν δεν πάνε φυλακή»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV το σχέδιο που θα ακολουθηθεί όσο οι χρυσαυγίτες θα είναι στη φυλακή περιλαμβάνει τα εξής:

  • Έφοδο στα κελιά τους δύο φορές τη μέρα
  • παρακολούθηση μέσα από κάμερες αλλά και φυσική παρουσία
  • προαυλισμό σε διαφορετικές ώρες και μακριά από τρομοκράτες και αλλοδαπούς

Όσον αφορά τον προαυλισμό τους, αυτός θα γίνεται ξεχωριστά, καθώς υπάρχει ο φόβος των επιθέσεων. Έτσι, λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση οι χρυσαυγίτες να προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες. Όπως φαίνεται ένα μεγάλο πρόβλημα για τις Aρχές είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν στα κελιά τους. Και αυτό διότι υπάρχουν αρκετές αντιδικίες μέσα στη Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι «δεν βρισκόμαστε στο 2013 όταν όλοι ήταν μονιασμένοι και ήθελαν να μείνουν στα ίδια κελιά». Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται να μείνουν κατά μόνας. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε με βάση τις «συμμαχίες» που έχουν διαμορφωθεί, μπορεί να μένουν δύο σε κάθε κελί. Το τοπίο επί του συγκεκριμένου ζητήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν θα βγουν από την καραντίνα των 14 ημερών και θα μεταφερθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα που θα έχει αποφασίσει ο εισαγγελέας.

Χρυσή Αυγή: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Το σχέδιο της αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.