ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Το σχέδιο της αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων (vid)

Ο ΓΓ ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων.

Χρυσή Αυγή: Το σχέδιο της αντιτρομοκρατικής για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Χρυσή Αυγή: Ο Γενικός Γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τις συλλήψεις των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής και στο που θα μεταφερθούν όταν, όπως υπογραμμίζει ο κ. Μαυροειδάκος, δοθεί εντολή από τη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή – Κούγιας: «Μην σοκαριστείτε αν δεν πάνε φυλακή»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV το σχέδιο που θα ακολουθηθεί όσο οι χρυσαυγίτες θα είναι στη φυλακή περιλαμβάνει τα εξής:

Όσον αφορά τον προαυλισμό τους, αυτός θα γίνεται ξεχωριστά, καθώς υπάρχει ο φόβος των επιθέσεων. Έτσι, λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση οι χρυσαυγίτες να προαυλίζονται σε διαφορετικές ώρες. Όπως φαίνεται ένα μεγάλο πρόβλημα για τις Aρχές είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν στα κελιά τους. Και αυτό διότι υπάρχουν αρκετές αντιδικίες μέσα στη Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι «δεν βρισκόμαστε στο 2013 όταν όλοι ήταν μονιασμένοι και ήθελαν να μείνουν στα ίδια κελιά». Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται να μείνουν κατά μόνας. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε με βάση τις «συμμαχίες» που έχουν διαμορφωθεί, μπορεί να μένουν δύο σε κάθε κελί. Το τοπίο επί του συγκεκριμένου ζητήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν θα βγουν από την καραντίνα των 14 ημερών και θα μεταφερθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα που θα έχει αποφασίσει ο εισαγγελέας.

Χρυσή Αυγή: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Exit mobile version