ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν επέτρεψαν σε 3χρονο την είσοδο σε παιδότοπο! (vid)

Ο 3χρονος Χρήστος Εμμανουήλ αντιμετώπισε τη σκληρή πραγματικότητα. Κατάφερε να νικήσει τον θάνατο, όχι όμως και την ανθρώπινη λογική.
Δεν επέτρεψαν σε 3χρονο την είσοδο σε παιδότοπο! (vid)

Ο 3χρονος Χρήστος Εμμανουήλ αντιμετώπισε τη σκληρή πραγματικότητα. Κατάφερε να νικήσει τον θάνατο, όχι όμως και την ανθρώπινη λογική.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο πιτσιρικάς συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν πριν από έναν χρόνο έδωσε αγώνα για να φύγει σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αγγλίας, προκειμένου να θεραπευτεί. Γύρισε πίσω νικητής.

Ο μπόμπιρας… κλέβει καρδιές. Είναι χαρούμενος, ζωηρός και κοινωνικός. Όπως τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία του.

Πριν από έναν χρόνο, έστελνε φιλάκια μέσα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο την ώρα που πάλευε κάθε λεπτό, με ένα εξαιρετικά σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο. Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις της μητέρας του έκαμψαν τη γραφειοκρατία του ΕΟΠΥ και τελικά το παιδί πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο στο Νιουκάστλ, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Ήταν καταπληκτικοί, μας φρόντισαν, έδωσαν σημασία στην ψυχολογία του, τα καταφέραμε», είναι τα λόγια της μητέρας του Βασιλικής Ελευθεριάδου.

Μόνο που το σωληνάκι στη μύτη που έχει ακόμη ο Χρήστος Εμμανουήλ, αυτό που του δίνει τροφή, έγινε η αιτία για την απαγόρευση της εισόδου του σε έναν παιδότοπο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

«Είπε η κοπέλα ότι δεν μπορεί να τον αναλάβει, έβαλαν μέσα τον φίλο του. Το παιδί έκλαιγε. Φύγαμε. Το βράδυ στο σπίτι, έβγαλε το σωληνάκι. Θα έπρεπε να υπάρχουν παιδότοποι και για αυτά τα παιδιά», τόνισε η μητέρα του.

Πάντως, ο υπεύθυνος του παιδότοπου πάντως δηλώνει άγνοια για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν επέτρεψαν σε 3χρονο την είσοδο σε παιδότοπο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.