ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Έτσι θα βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται – Σφίγγει ο κλοιός

Οι εξελίξεις τρέχουν γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.
Δολοφονία Άλκη: Έτσι θα βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται – Σφίγγει ο κλοιός

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που έχει σοκάρει τους πάντες, εξακολουθεί εύλογα να βρίσκεται στο επίκεντρο και οι εξελίξεις τρέχουν σχετικά με τους εμπλεκόμενους.

Μπορεί να έχει συλληφθεί ένας δράστης και να του έχει ήδη επιβληθεί η πρώτη ποινή, αλλά φυσικά δεν σταματάει το θέμα εδώ. Αρχικά εκείνος ταυτοποιήθηκε μέσω DNA, αφού στο μαχαίρι του φόνου βρέθηκαν τα αποτυπώματά του, όπως και αίμα του 19χρονου.

Το συγκεκριμένο μαχαίρι αποτελεί «κλειδί» προκειμένου να λυθεί πλήρως η υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί και αποτυπώματα άλλων και ήδη γίνονται όσα πρέπει. Στην αστυνομία  είναι σίγουροι πως οι κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράση είναι του Άλκη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου.

Ακόμη έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του 23χρονου, ενώ γίνονται και έφοδοι σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης όλων των ομάδων. Ήδη έχουν γίνει δύο συλλήψεις ατόμων 43 και 36 ετών.

Τέλος, πηγές της αστυνομίας αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι «εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν συνεργοί προφανώς και θα προχωρήσουμε άμεσα σε συλλήψεις». Προσθέτουν ακόμη ότι «τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις». Ο κλοιός σφίγγει για τους εμπλεκόμενους και στην αστυνομία εκφράζεται μία σιγουριά πως όσοι είχαν συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Έτσι θα βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται – Σφίγγει ο κλοιός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.