ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του «Να κλείσει ο κύκλος αίματος – Ας είναι το τελευταίο θύμα»

Με μεγαλείο ψυχής μίλησαν οι γονείς του Άλκη λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιου τους.
Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του «Να κλείσει ο κύκλος αίματος – Ας είναι το τελευταίο θύμα»

Δολοφονία Άλκη: Ο θάνατος ενός παιδιού σε μια οικογένεια είναι ένα από τα πιο τραυματικά γεγονότα που μπορούν να συμβούν στη ζωή. Οι γονείς του 19χρονου φίλου του Άρη στέκονται με αξιοπρέπεια, στέλνοντας μήνυμα υπέρ αγάπης και ενότητας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς άρχισαν να μιλούν οι εμπλεκόμενοι, μιας και η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ακόμη οκτώ συλλήψεις.

Την ίδια στιγμή λοιπόν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη παραχώρησαν μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στην ΕΡΤ3. Μαυροντυμένοι και κρατώντας ο ένας τον άλλο από το χέρι, δήλωσαν πως σκοπός τους είναι να «στείλουμε μήνυμα αγάπης». Παράλληλα ευχήθηκαν ο Άλκης τους να είναι το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αγάπης. Φτάνει πια. Να κλείσει ο κύκλος αίματος. Η γυναίκα μου με στήριξε και με στηρίζει», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3 ο πατέρας του.

«Να σταματήσει, δεν αντέχουμε άλλο, ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα», είπε από την πλευρά της η μητέρα του, ενώ πρόσθεσε ότι: «Ο Άλκης αν βρισκόταν τώρα στο σπίτι θα σας έστελνε την αγάπη του, αγάπη προς όλο τον κόσμο». «Ήταν, είναι ένα εξαίρετο παιδί, ήξερε μόνο να αγαπά τους πάντες και απλώς ζητούσε να αγαπούν ο ένας τον άλλο», ανέφερε η μητέρα του Άλκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι γονείς του «Να κλείσει ο κύκλος αίματος – Ας είναι το τελευταίο θύμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.