ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η γιαγιά του 19χρονου – «Τον θάψαμε γαμπρό – Τέτοια τομή μπορεί να κάνει μόνο χειρουργός ή φονιάς»

Συγκλονίζει η γιαγιά του Άλκη για την δολοφονία του 19χρονου εγγονού της.
Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η γιαγιά του 19χρονου – «Τον θάψαμε γαμπρό – Τέτοια τομή μπορεί να κάνει μόνο χειρουργός ή φονιάς»

Δολοφονία Άλκη: Σοκαρισμένη από την στυγερή δολοφονία του εγγονού της Άλκη εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η γιαγιά του άτυχου 19χρονου οπαδού που δολοφονήθηκε άνανδρα στην περιοχή του Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη επειδή απλά ήταν Άρης.

Η γιαγιά του Άλκη μίλησε για πρώτη φορά στο κανάλι του Alpha για την τραγωδία που έμελλε να ζήσει η οικογένεια της τονίζοντας πως μια τέτοια τομή σαν αυτή που έκαναν στον εγγονό της οι δράστες μπορεί να κάνει μόνο χειρουργός ή φονιάς.

Ακόμη, με πόνο ψυχής διερωτάται γιατί έπρεπε να σκοτωθεί ένα παιδί που ακόμη δεν είχε μεγαλώσει, δεν είχε ζήσει την ζωή του και δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του;

«Του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;» πρόσθεσε ακόμη συγκλονίζοντας άπαντες με τα λόγια της, που ήταν βουτηγμένα στο πένθος και την θλίψη.

«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στο τέλος σημείωσε πως δεν μπορεί να νιώσει καμία ικανοποίηση καθώς έθαψε γαμπρό τον αγαπημένο της εγγονό.

Ακούστε τα όσα είπε η η γιαγιά του 19χρονου Άλκη Καμπανού:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει η γιαγιά του 19χρονου – «Τον θάψαμε γαμπρό – Τέτοια τομή μπορεί να κάνει μόνο χειρουργός ή φονιάς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.