ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τότε – ίσως – πετάξουμε τις μάσκες

Τελικά πότε βγάζουμε επιτέλους τις μάσκες; Η Ματίνα Παγώνη απαντά.
Κορονοϊός: Τότε – ίσως – πετάξουμε τις μάσκες

Κορονοϊός: Τον περασμένο Μάιο η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, εξέφραζε την πεποίθηση πως θα φοράμε μάσκες μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη εκτίμηση προφανώς και έπεσε έξω, με την ίδια πάντως να βλέπει κοντά το τέλος της χρήσης τους.

Η ίδια λοιπόν μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», τονίζοντας πως από τις αρχές του καλοκαιριού και ανάλογα με την πορεία της πανδημίας θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μια μορφή… κανονικότητας.

Διαβάστε επίσης: Νεκρή η γυναίκα και η κόρη του – Θα κάνει τα πάντα για να βρει ποιος τις σκότωσε – Αυτή η σειρά ανατρέπει όλα όσα ξέρετε – Αύριο η μεγάλη πρεμιέρα  

Όλα αυτά βέβαια δεν ξέρουμε πόση σημασία έχουν, καθώς μην ξεχνάμε πως η πανδημία «τελείωσε» σήμερα, σύμφωνα με όσα προέβλεπε ο Α. Γεωργιάδης πριν ένα μήνα!

«Οι σκληροί δείκτες, οι θάνατοι και οι ασθενείς ΜΕΘ, θα αργήσουν να μειωθούν, γιατί όταν είσαι στη μονάδα και έχεις τις επιπλοκές σου, είναι δύσκολο να πάρεις εξιτήριο. Σιγά σιγά με αργούς ρυθμούς σταδιακά θα γίνει αυτό.

Οι άρση των περιορισμών για τις μάσκες θα πάνε μετά το Πάσχα, από Ιούνιο και μετά, εάν συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή, που έχουν αρθεί οι περιορισμοί στην εστίαση, θα πάμε με το σκεπτικό να φάμε και να διασκεδάσουμε, πάντα με προσοχή», δήλωσε η κ. Παγώνη. 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τότε – ίσως – πετάξουμε τις μάσκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.