Δολοφονία Άννυς: Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου πατέρα


Sportime Team

Δολοφονία Άννυς: Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου πατέρα


Η δολοφονία της 4χρονης Άννυς το 2015, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και σήμερα (7/2) είναι σε εξέλιξη η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Ο πατέρας της που την δολοφόνησε, τεμαχίζοντάς την, ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν είναι τρελός και πως θεωρεί ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, γιατί – όπως είπε – δεν θα την σκότωνε ποτέ.

«Το αγαπούσα το παιδί και ακόμη το αγαπώ παρότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πατέρα να σκοτώνει το παιδί του. Να σηκώνεται ένα πρωί και να σφάζει το παιδί του. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε και εγώ δεν είμαι τρελός…», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ζητάω συγγνώμη από το Θεό. Ζητάω συγγνώμη από την κόρη μου, ήξερε ότι εγώ την αγαπούσα. Μακάρι να με συγχωρέσει η κόρη μου. Δεν μπορώ να αποδείξω τι πατέρας θα ήμουν αν δεν ήμουν χρήστης. Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου. Έπαθα πανικό. Τρελάθηκα. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είμαι δολοφόνος», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως παρέμεινε με το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο σπίτι για 20 ώρες. «Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά. Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η μητέρα της μικρής Άννυς, είπε στην απολογία της ότι ο πατέρας αγαπούσε πάρα πολύ το παιδί. «Εκείνος είχε τη μικρή γιατί εγώ δούλευα το βράδυ και κοιμόμουν το πρωί. Η συμπεριφορά του στο παιδί ήταν πολύ καλή. Όταν επέστρεφα από τη δουλειά μου έλεγε τα πάντα. Το αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεναν μόνοι τους. Το παιδί το πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος», τόνισε η γυναίκα.

Πηγή: iefimerida.gr


Sportime Extras