ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροπορικά Τέμπη: Καλύψτε τα κενά με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τώρα! Η ΝΙΚΗ και ο Νικόλαος Παπαδόπουλος έχουν αναδείξει το θέμα στη Βουλή!

Αεροπορικά Τέμπη όλοι ελπίζουν και εύχονται να μην υπάρξουν ποτέ! Να καλυφθούν άμεσα τα κενά με τους ελεγκτές
Αεροπορικά Τέμπη: Καλύψτε τα κενά με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τώρα! Η ΝΙΚΗ και ο Νικόλαος Παπαδόπουλος έχουν αναδείξει το θέμα στη Βουλή!

Αεροπορικά Τέμπη φυσικά όλοι εύχονται και ελπίζουν να μην υπάρξουν ποτέ. Μα ποτέ. Με αφορμή όμως την καλοκαιρινή περίοδο που ήδη ξεκίνησε στην Ελλάδα, η κίνηση στα αεροδρόμια όλης της χώρας αυξάνεται. Και θα αυξάνεται όχι μήνα με το μήνα αλλά με τη μέρα. Και με τα σοβαρά προβλήματα και ζητήματα τι γίνεται;

Το Sportime εχει αναδείξει από το Μάρτιο κιόλας τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις φωνές των ανθρώπων που εργάζονται στα αεροδρόμια. Τα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν. Αεροδρόμια: Αδιανόητες καταγγελίες για κενά ελέγχου – Θέλουν νέα Τέμπη; και Κίνδυνος ασφαλείας για 15 περιφερειακά αεροδρόμια – Προειδοποίηση για νέα Τέμπη στον αέρα – Καταγγελίες φωτιά ήταν δύο από τα θέματα που είχαν δημοσιευτεί.

Δείχνουν τι γίνεται. Οι καταγγελίες από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας πυκνώνουν δραματικά. Οι ελλείψεις είναι μεγάλες. Τεράστιες. Σε πολλά νησιά είναι φανερή η υποστελέχωση. Δε γίνεται νησιά όπως η Σάμος να έχουν 2 ή 3 ελεγκτές. Τι γίνεται με τις άδειες, τις ασθένειες, την κόπωση; Υπάρχουν καταγγελίες ακόμα και για 24ωρη εργασία. Είναι απίστευτο. 

Δεν υπάρχει πλέον «δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε». Είναι εδώ οι καταγγελίες και τα άγχη των ανθρώπων που δουλεύουν.

Η ΝΙΚΗ και ο βουλευτής Νικόλαος Παπαδόπουλος έχουν αναδείξει το θέμα, στη Βουλή μάλιστα, όχι γενικά και αόριστα. Πάρτε μέτρα τώρα. Δώστε λύση τώρα.

Αεροπορικά Τέμπη δε θέλει κανείς.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αεροπορικά Τέμπη: Καλύψτε τα κενά με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τώρα! Η ΝΙΚΗ και ο Νικόλαος Παπαδόπουλος έχουν αναδείξει το θέμα στη Βουλή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.