ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛΑΣ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) δολοφονήθηκε νεαρός άνδρας σε καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, με την Αστυνομία να «οδηγείται» την ταυτοποίηση του δράστη.
Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛΑΣ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) δολοφονήθηκε νεαρός άνδρας σε καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, με την Αστυνομία να «οδηγείται» στην ταυτοποίηση του δράστη.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Περικλέους.

Ο ένας από τους δύο μπήκε στο καφέ, πλησίασε νεαρό άντρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι μία στην πλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

Το υλικό από βίντεο «οδηγεί» την Αστυνομία στην ταυτοποίηση του δολοφόνου.

Το θύμα όπως διαπιστώθηκε είναι αλλοδαπός (όχι όμως από την Αλβανία, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως φήμη) και καθόταν ήδη στην καφετέρια όταν έφθασε στο κατάστημα και ο μετέπειτα δολοφόνος. Ο δράστης αρχικά έδωσε την παραγγελία του στη σερβιτόρα και ελάχιστα λεπτά αργότερα ακούστηκε να έχει έναν έντονο διάλογο με το θύμα. «Φέρε να πληρώσω τώρα», γύρισε και είπε στην εμβρόντητη υπάλληλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που προκύπτουν από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων κίνητρο του φόνου πρέπει να είναι προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε δράστη και θύμα. Αλλωστε ο δολοφόνος έφερε μεν όπλο, ωστόσο δεν πήγε στην καφετέρια με αποκλειστικό σκοπό να σκοτώσει αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και θα πήγαινε, θα χτυπούσε και θα έφευγε. Αυτός κάθισε, παρήγγειλε, τσακώθηκε και γύρισε για να σκοτώσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛΑΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.