ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο η μητέρα της, μετά την κατάθεση της

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την κατάθεση της
Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο η μητέρα της, μετά την κατάθεση της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε λίγο μετά την κατάθεση της, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο μετά την κατάθεση της στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, η κ. Κούλα Αρμουτίδου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, καθώς ένιωσε πολύ έντονη αδιαθεσία.

Σε μία σοκαριστική κατάθεση, η μητέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ράγισε καρδιές, ξεσπώντας προς τους κατηγορούμενος.

«Θέλω να δω στα μάτια τα τέρατα που πήρανε την κόρη μου, αφήστε με θέλω να τους δω», είπε κοιτώντας τους, με τους αστυνομικούς να την απομακρύνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

«Η Ελένη ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Δοτική με αγάπη προς τον πλησίον. Ήταν παιδί της προσφοράς. Δεν είχε παρουσιάσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Είμαι πρόσφυγας 3ης γενιάς και εμείς στον ανθρώπινο πόνο δίνουμε την ψυχή μας. Έτσι είχα κάνει την Ελένη.

Το παιδί μου το σαπίσανε στο ξύλο στη διαδρομή προς το εξοχικό του Ροδίτη. Πήγαιναν και άλλο κορίτσια εκεί, στο άντρο της ακολασίας. Τους δείχνανε πορνό και τους ζητούσαν να κάνουν τα ίδια. Ήταν καμμένα χαρτιά και οι δυο. Αυτό το λένε όλοι Ροδίτες. Ο Έλληνας είχε παραβατική συμπεριφορά. Είχαν όμως τα χρήματα και του άλλαζαν σχολειά.

Ο Αλβανός είχε μπει στο προφίλ του παιδιού μου και τη στοχοποίησε. Πήγε με τη θέλησή της; Πού; Στο άντρο της ακολασίας; Οι μάγκες αυτοί μόνο έτσι αποκτούσαν αξία, κάνοντας ό,τι έκαναν. Είναι τέρατα. Τα αίματα του παιδιού μου έσταζαν από τα ταβάνια και τα πλακάκια. Αυτά τα καρκινώματα της Ροδίτικης κοινωνίας τι απολογία θα δώσουν στο Θεό και την κοινωνία; Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή έχουν ούτε καρδιά είναι τέρατα», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στη συνέχεια.

Τέλος ανέφερε: «Σαν μπάζο, σαν σάκο πέταξαν το παιδί μου», ενώ στη συνέχεια… επιτέθηκε προς τους γονείς των δύο κατηγορουμένων, τονίζοντας πως «εκείνοι θα έπρεπε να δικάζονται σήμερα». «Μου καταστρέψανε τη ζωή μου, πήραν ό,τι καλύτερο είχα. Να καταδικαστούν με την πιο υψηλή ποινή με δις ισόβια. Να τους παρακαλάει το παιδί μου και να μην δείχνουν έλεος;».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο η μητέρα της, μετά την κατάθεση της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.