ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρο Χριστουγέννων 2021: Τότε θα μπει στους λογαριασμούς των εργαζομένων

Δείτε αναλυτικά πότε θα καταβληθεί στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς το Δώρο Χριστουγέννων για το 2021.
Δώρο Χριστουγέννων 2021: Τότε θα μπει στους λογαριασμούς των εργαζομένων

Σε ένα μίση μήνα από τώρα έχουμε Χριστούγεννα και ήδη πολλοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα σκέφτονται που θα αξιοποιήσουν το δώρο Χριστουγέννων για το 2021.

Οι εργαζόμενοι που από την 1η Μάϊου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους, που έχουν 237 ημερολογιακές μέρες με εξαρτημένη σχέση εργασίας θα πάρουν δώρο που ισούται με ένα μηνιαίο μισθό.

Αυτό αφορά αμειβομένους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο.  Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων μέσω της πλατφόρμας που διαθέτει σας βοηθάει να υπολογίσετε ακριβώς το δώρο Χριστουγέννων για το 2021.

Όπως και να έχει το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί από τους εργοδότες μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο άλλωστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Black Friday 2021: Τι πρέπει να προσέξετε στις αγορές σας

Η αλλαγή της ΕΟΕ έφερε τελικά… ψίχουλα στους αθλητές στο δρόμο για το Παρίσι! Αρνήθηκε η Κυριακοπούλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώρο Χριστουγέννων 2021: Τότε θα μπει στους λογαριασμούς των εργαζομένων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.