ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βγήκε από το μνήμα της Καρολάιν το «σύζυγος»

Η ψυχούλα της Καρολάιν αναπαύεται στο κοιμητήριο της Αλοννήσου και η μητέρα της αποφάσισε να βγάλει από το μνήμα της τη λέξη «σύζυγος».
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βγήκε από το μνήμα της Καρολάιν το «σύζυγος»

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και σύμφωνα με την  εκπομπή «TLIVE», του Alpha, η οικογένεια της Καρολάιν αποφάσισε να σβήσει από την πλάκα του μνήματος λέξη «σύζυγος».

Στο μνήμα της Καρολάιν έγραφε «στην πολυαγαπημένη μας μητέρα, κόρη και σύζυγο», ωστόσο έσβησαν τη λέξη σύζυγος που θυμίζει ότι είχε παντρευτεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Τον άντρα που την σκότωσε.

Με αυτή την κίνηση οι γονείς της  θέλησαν να διαγράψουν μια για πάντα την ύπαρξη του 33χρονου άνδρα που στέρησε τη ζωή στη νεαρή κοπέλα.

 

Να θυμίσουμε ότι την επιμέλεια του παιδιού την έχει η οικογένεια της Καρολάιν και αυτή την περίοδο η οικογένεια του γυναικοκτόνου είναι στο νησί για να δει το παιδί.

Από την πλευρά τους οι γονείς της άτυχης κοπέλας δεν έχουν αρνηθεί ποτέ να δουν το παιδί οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου είσαι πανέμορφη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βγήκε από το μνήμα της Καρολάιν το «σύζυγος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.