ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2023: Τι ώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα για το πρώτο κόμμα;

Έχουμε εικόνα για το πότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα για τις εκλογές 2023!
Εκλογές 2023: Τι ώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα για το πρώτο κόμμα;

Για τις εκλογές του 2023 που φυσικά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλημέρα», την οποία και παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς.

Εκεί αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτελέσματα, αποκαλύπτοντας την ώρα, που θα έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τον νικητή της βραδιάς.

«Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», ανέφερε ο Δημήτρης Μπακάκος.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το  «κομμάτι των σταυρών» θα υπάρχει εικόνα στις 12:00 ή 1:00 π.μ., όπου θα ενημερωθεί και ο κόσμος.

Τέλος, όσον αφορά τις εκλογές 2023, μίλησε και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, αποκαλύπτοντας ότι:

«16.303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο. Όποιος δεν το ενεργοποιήσει, ψάχνουμε να τον βρούμε.

Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.