ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημα υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία – Έπιασε τόπο ο… αγώνας για τους χαμηλοσυνταξιούχους;

Θα... γλυτώσει η Ν.Δ. από την... σκληρή κριτική.
Επίσημα υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία – Έπιασε τόπο ο… αγώνας για τους χαμηλοσυνταξιούχους;

Επίσημα υποψήφιος ο Δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία και άρα δικαιώνεται ο αγώνας που έκανε τόσο καιρό για τους συνταξιούχους;

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι και επίσημα υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ.. Μάλιστα υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση καθώς και η απαραίτητη φωτογραφία με τον πρωθυπουργό και προεδρο του κυβερνητικού κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι άλλος ένας δημοσιογράφος αναλαμβάνει να… σώσει την Ελλάδα. Αυτή τη φορά στην Ευρωβουλή.

Χρόνια και χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς έκανε… καριέρα με θεματολογία που άγγιζε τους συνταξιούχους, με θέματα ασφάλισης, με θέματα ακρίβειας, με κριτική στους ταγούς που διαχειρίζονται την εξουσία.

Επίσημα υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία – Έπιασε τόπο ο… αγώνας για τους χαμηλοσυνταξιούχους;

Θα… γλυτώσει η Ν.Δ. από την… σκληρή κριτική ε;

Η γιαγιά και ο παππούς, ο συνταξιούχος είχε έναν άνθρωπο να… μαθαίνει για το μέλλον του. Τώρα ποιος θα αγωνιστεί γι αυτούς; Ο Γιώργος Αυτιάς από την Ευρωβουλή θα μας πείτε.

Όπως αγωνίστηκε τόσο καιρό για να αναδειχτούν τα πραγματικά προβλήματα του συστήματος, των εγκλημάτων στα Τέμπη, στο Μάτι, στη Θεσσαλία, στη Μάνδρα.

Ποτέ ξανά δεν νομίζουμε ότι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές δεν ήταν τόσο κοντά στο σύστημα εξουσίας. Γι αυτό και ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη. Δυστυχώς σε όλους τους δημοσιογράφους, ακόμα και αυτούς πίσω από τις κάμερες, τους κακοπληρωμένους ή απλήρωτους. Τους αφανείς εργάτες πίσω από κάθε προβεβλημένο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

F-16 Viper: Ο φαύλος κύκλος των «τρεις και εξήντα» που δίνει η Ελλάδα στους εργαζόμενους – Και έχει και άλλο

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Εεε, μας βλέπουν! Δεν είναι τυφλός ο κόσμος – Σε κάθε μεγάλη πλατεία υπάρχει «soft» αστυνομική παρουσία λέει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημα υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς με τη Νέα Δημοκρατία – Έπιασε τόπο ο… αγώνας για τους χαμηλοσυνταξιούχους;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.