ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης: Τον διέγραψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος (vid)

Τι ανέφερε σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Εκτός Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης: Τον διέγραψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος (vid)

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος γνωστοποίησε πως έθεσε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα ο βουλευτής είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Βουλή όταν είπε:

«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!», προτείνοντας πραξικόπημα και ζητώντας τα κεφάλια των Τσίπρα, Καμμένου και Παυλόπουλου.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε σε σχετική επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής της ΧΑ, αποφάσισα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΚΟ του κόμματος το εξής: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης: Τον διέγραψε ο Νίκος Μιχαλολιάκος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.