ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Απίστευτο, έκλεψαν όχημα του Μεταγωγών (vid)

ΕΛΑΣ: Γίνονται πράγματα. Αυτό είναι σίγουρο. Ακόμη και το όχημα ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.
ΕΛΑΣ: Απίστευτο, έκλεψαν όχημα του Μεταγωγών (vid)

ΕΛΑΣ: Γίνονται πράγματα. Αυτό είναι σίγουρο. Ακόμη και το όχημα ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.

Υπηρεσιακό αυτοκίνητο του τμήματος Μεταγωγών, με το οποίο είχε πάει στην περιοχή του Ιλίου αξιωματικός του τμήματος έκλεψαν άγνωστοι το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αξιωματικός φέρεται να είχε βγει από το αυτοκίνητο, αφήνοντας όμως τα κλειδιά πάνω στη μηχανή!

Οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες το είδαν, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με την άνεσή τους. Έγιναν αντιληπτοί όταν πια ήταν αργά.

Για την κλοπή ενημερώθηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του υπηρεσιακού οχήματος στην ευρύτερη περιοχή που εκλάπη.

Kαι όχι μόνο, αφού στην έρευνα αναμένεται να ασχοληθούν και για τον λόγο που βρέθηκε το όχημα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μέχρι στιγμής, η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) δεν έχει βρει ούτε το όχημα, ούτε τους δράστες.

Κι όλα αυτά, ενώ το μεσημέρι ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη είδηση!

Διαβάστε επίσης:

Εθνικός Κήπος: Πολίτες ακινητοποίησαν μεσήλικα επιδειξία

Εθνικός Κήπος: Μέρα μεσημέρι, την Κυριακή (14/7) ένας μεσήλικας επιδειξίας είχε στήσει καρτέρι στον Εθνικό Κήπο και αυνανιζόταν μπροστά σε περαστικούς και μικρά παιδιά!

Η απίστευτη ιστορία συνέβη την Κυριακή (14/7), λίγο μετά τις 12:30, μέσα στον Εθνικό Κήπο.

Ειδικά την Κυριακή, ο Εθνικός Κήπος αποτελεί ένα σημείο επίσκεψης, όχι μόνο για τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά και για τους τουρίστες της πρωτεύουσας.

Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν έναν άνθρωπο να στέκεται πίσω από τα δέντρα σε ένα σημείο του Κήπου και με το παντελόνι κατεβασμένο να αυνανίζεται!

Αμέσως οι γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους άρχισαν να αντιδρούν και δυο πολίτες, μια 35χρονη γυναίκα και ένας 49χρονος τον ακινητοποίησαν. Κατόπιν ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο ανώμαλος μεσήλικας, αφού οι Αρχές εμφανίστηκαν στο σημείο, οδηγήθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, αυτό του Συντάγματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΛΑΣ: Απίστευτο, έκλεψαν όχημα του Μεταγωγών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.