ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελασσόνα: Κλειστά και χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη όλα τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη (16/3) όλα τα σχολεία λόγω της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται.
Ελασσόνα: Κλειστά και χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη όλα τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη (16/3) όλα τα σχολεία στην Ελασσόνα λόγω της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται.

Ο σεισμός των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας έφερε τη σχετική απόφαση για τα σχολεία στην Ελασσόνα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει ότι:

Με απόφαση του Δημάρχου κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Ελασσόνας την Τρίτη 16 Μαρτίου λόγω της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ελασσόνας.

Σύμφωνα με έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, για τον ίδιο λόγο δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω webex.

Σημαντικές καταστροφές έχουν προκαλέσει οι απανωτές σεισμικές δονήσεις που έχουν πλήξει την περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερα από είκοσι είναι τα μνημεία στις περιοχές των δήμων Λάρισας, Τυρνάβου και Ελασσόνας που έχουν υποστεί φθορές.

Ανάμεσά τους βρίσκονται πολλοί ναοί του Αγίου Νικολάου, που ως γνωστόν κτίζονταν κοντά στο υδάτινο στοιχείο και σε επισφαλή εδάφη που χρειάζονταν προστασία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελασσόνα: Κλειστά και χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη όλα τα σχολεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.