ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική Ναυτιλία: Κυρίαρχοι οι Έλληνες εφοπλιστές στην Ευρώπη και τον κόσμο

Ελληνική Ναυτιλία: Τα δεδομένα της αποκλειστικής λίστας της Lloyd’s δείχνουν ότι η ελληνική ναυτιλία είναι από τους πιο ισχυρούς παίκτες σε συναλλαγές σε όλο τον κόσμο. Το 2019, τα ελληνικά πλοία αύξησαν τη δραστηριότητά τους παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του Lloyd’s List Intelligence, με περισσότερους από 230.000 ελλιμενισμούς σε σχέση με τους 221.000 ελλιμενισμούς...
Ελληνική Ναυτιλία: Κυρίαρχοι οι Έλληνες εφοπλιστές στην Ευρώπη και τον κόσμο

Ελληνική Ναυτιλία: Τα δεδομένα της αποκλειστικής λίστας της Lloyd’s δείχνουν ότι η ελληνική ναυτιλία είναι από τους πιο ισχυρούς παίκτες σε συναλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Το 2019, τα ελληνικά πλοία αύξησαν τη δραστηριότητά τους παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του Lloyd’s List Intelligence, με περισσότερους από 230.000 ελλιμενισμούς σε σχέση με τους 221.000 ελλιμενισμούς του 2018.

Στο infografic διακρίνεται πως κατανέμεται ο ελλιμενισμός των ελληνόκτητων πλοίων στα λιμάνια του κόσμου το 2019.

Τα στοιχεία του Lloyd’s List Intelligence υποδηλώνουν ότι πλοία Ελλήνων εφοπλιστών παρέδωσαν 100 εκατομμύρια περισσότερους τόνους φορτίου σε ευρωπαϊκά λιμάνια το 2019 από το προηγούμενο έτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνική Ναυτιλία: Κυρίαρχοι οι Έλληνες εφοπλιστές στην Ευρώπη και τον κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.