ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας από Υγειονομικούς το Σάββατο 20/11

Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο Υγειονομικοί.
Εμβόλιο: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας από Υγειονομικούς το Σάββατο 20/11

Εμβόλιο: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βρίσκει απέναντι τους εργαζόμενους πολίτες στον υγειονομικό τομέα, οι οποίοι διοργανώνουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής στις 16:00. Το κύριο αίτημά τους είναι να παύσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και καθένας να αποφασίζει ατομικά για το αν θα εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Καλούμε όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη, να διαδηλώσουμε κατά

  • της υποχρεωτικότητας
  • του green pass
  • των διαχωρισμών
  • των αναστολών
  • της ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της δημόσιας υγείας

Ομιλητές θα είναι η Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Βασιλική Γέμου, όπως και ο Κωνσταντίνος Πουλάς, αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΥΝ,Μιχάλης Γιαννάκος, έχει τονίσει την ανάγκη της επιστροφής των 7.000 υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή με 2 rapid test την εβδομάδα.

Το σύστημα Υγείας είναι έτοιμο να καταρρεύσει μετά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται.

Δεν είναι δυνατόν οι 7.000 υγειονομικοί να μένουν εκτός μάχης κατά της Covid-19 και η Κυβέρνηση να εμμένει στην απόφασή της.

Αυτό σημείωσε και ο Μιχάλης Γιαννάκος, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το κενό των ανεμβολίαστων εργαζομένων του κλάδου δεν αναπληρώθηκε ποτέ, γεγονός που έχει οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, δήλωσε πως 800 εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο, με την διενέργεια 2 rapid test εβδομαδιαίως.

Δεν έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, κάτι που θα μπορούσε να γίνει και με την επιστροφή των 7.000 υγειονομικών.

Τέλος, αξιοσημείωτα είναι όσα είπε για τους εμβολιασμένους εργαζομένους, εκ των οποίων οι 400 νοσούν παρότι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας από Υγειονομικούς το Σάββατο 20/11», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.