ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδεχόμενο νέου lockdown άφησε ο Βατόπουλος – Προχωράνε με μηδενικό σχεδιασμό

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος δεν απέκλεισε ένα νέο lockdown!
Ενδεχόμενο νέου lockdown άφησε ο Βατόπουλος – Προχωράνε με μηδενικό σχεδιασμό

Και εκεί που είχε αρχίσει κανείς να πιστεύει πως τα lockdown ανήκουν στο παρελθόν, έρχεται ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος για να μας… προσγειώσει.

Την ώρα που στα ΜΜΜ οι πολίτες είναι κυριολεκτικά σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον. Την ώρα που η κυβέρνηση έχει αλλάξει ένα σωρό απόψεις και στρατηγικές. Ο κ. Βατόπουλος στοχοποιεί ξανά τους ανεμβολίαστους.

Έτσι, ρίχνει πάνω τους το συνολικό βάρος της ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση για το lockdown απάντησε «Ποτέ μην λες ποτέ». Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο χειμώνας δεν θα είναι εύκολος, ενώ τόνισε πως «θα έχουμε και τέταρτο και πέμπτο κύμα, αλλά το θέμα είναι πόσο μεγάλα θα είναι».

«Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τη συμπεριφορά της κοινωνίας», συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο κ. Βατόπουλος επανέλαβε ότι ο κόσμος πρέπει να πειστεί για να εμβολιαστεί. Ακόμη, συνέχισε λέγοντας ότι «σε αυτό βοηθούν οι εικόνες, όπως τα διαγράμματα που παρουσίασε η κα Γκάγκα». Όπως είπε, τα διαγράμματα για τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ θα έπρεπε γίνουν σποτ στην τηλεόραση.

Όλα αυτά λοιπόν τη στιγμή  που ο Μάριος Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε 3η δόση του εμβολίου για ολόκληρο τον πληθυσμό, αναβάλλοντας την περιβόητη «κανονικότητα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενδεχόμενο νέου lockdown άφησε ο Βατόπουλος – Προχωράνε με μηδενικό σχεδιασμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.