ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και 1.000 ευρώ το φετινό εποχικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη αυξήθηκε από 26,18 ευρώ σε 29,04 ευρώ με την αύξηση του κατώτατου μισθού τον περασμένο Ιανουάριο. Συνεπώς συμπαρασύρει και το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ . Αναλυτικά : 1. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος, προκειμένου για οικοδόμους, ορίζεται στο 70% του 37πλασίου του εκάστοτε ισχύοντος ημερομισθίου ανειδίκευτου εργάτη. 2....
Έως και 1.000 ευρώ το φετινό εποχικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Το ημερομίσθιο του ανειδίκευτου εργάτη αυξήθηκε από 26,18 ευρώ σε 29,04 ευρώ με την αύξηση του κατώτατου μισθού τον περασμένο Ιανουάριο. Συνεπώς συμπαρασύρει και το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ .

Αναλυτικά :

1. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος, προκειμένου για οικοδόμους, ορίζεται στο 70% του 37πλασίου του εκάστοτε ισχύοντος ημερομισθίου ανειδίκευτου εργάτη.

2. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος σμυριδεργάτη ορίζεται στο 70% του 50πλασίου του εκάστοτε ισχύοντος ημερομισθίου ανειδίκευτου εργάτη.\

3. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος για τα επαγγέλματα των δασεργατών – ρητινοσυλλεκτών, καπνεργατών, αγγειοπλαστών -κεραμοποιών- πλινθοποιών και μισθωτών ναυπηγ/κής ζώνης ορίζεται στο 70% του 35πλασίου του εκάστοτε ισχύοντος ημερομισθίου ανειδίκευτου εργάτη.

4. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος για τα επαγγέλματα των μουσικών – τραγουδιστών, ηθοποιών, υποδηματεργατών, χειριστών-βοηθών χειριστών κιν/φου, ελεγκτών θεάτρου – κιν/φου, ταμιών κιν/φου – θεάτρου, τεχνικών κιν/φου και τηλεόρασης, ταξιθετών θεάτρου – κιν/φου, χειριστών εκσκαπτικών ανυψωτικών οδοποιητικών κλπ μηχανημάτων και μισθωτών τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου ορίζεται στο 70% του 25πλασίου του εκάστοτε ισχύοντος ημερομισθίου ανειδίκευτου εργάτη. (Ημερομίσθιο ανειδίκευτου εργάτη 29,04€).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έως και 1.000 ευρώ το φετινό εποχικό επίδομα από τον ΟΑΕΔ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.