ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημη ενημέρωση: Στους 91 οι νεκροί, 25 οι αγνοούμενοι

Τους 91 έφτασε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αττική την περασμένη Δευτέρα (23/07), ενώ οι αγνοούμενοι έχουν φτάσει τους 25. Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση που έκανε η Πυροσβεστική το βράδυ της Κυριακής (29/07). «Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής...
Επίσημη ενημέρωση: Στους 91 οι νεκροί, 25 οι αγνοούμενοι

Τους 91 έφτασε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αττική την περασμένη Δευτέρα (23/07), ενώ οι αγνοούμενοι έχουν φτάσει τους 25.

Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση που έκανε η Πυροσβεστική το βράδυ της Κυριακής (29/07).

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικης από τη διαδικασία και τη ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημη ενημέρωση: Στους 91 οι νεκροί, 25 οι αγνοούμενοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.