ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερντογάν-Μέρκελ: Επικοινώνησαν τηλεφωνικά – Τι συζητήθηκε

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαιώνεται από διπλωματικές πηγές. Όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι σχέσεις Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και οι επιχειρήσεις της Άγκυρας στη Συρία. Επιπρόσθετα όπως γνωστοποιήθηκε, ο...
Ερντογάν-Μέρκελ: Επικοινώνησαν τηλεφωνικά – Τι συζητήθηκε

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, όπως επιβεβαιώνεται από διπλωματικές πηγές.

Όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι σχέσεις Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και οι επιχειρήσεις της Άγκυρας στη Συρία.

Επιπρόσθετα όπως γνωστοποιήθηκε, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχάρη τη Μέρκελ για την επανεκλογή της ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα «τρέξουν» το διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους.

Τέλος, αναφέρθηκαν στον κοινό τους στόχο για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, ενώ δεσμεύτηκαν και να συνεργαστούν για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης καθώς και για τα ζητήματα των προσφύγων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν-Μέρκελ: Επικοινώνησαν τηλεφωνικά – Τι συζητήθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.