ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ (video)

Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση έκανε το πρωί η Ελληνική Αστυνομία. Στις οδούς Τζαβέλλα και Σολωμού στα Εξάρχεια.
Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ (video)

Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση έκανε το πρωί η Ελληνική Αστυνομία. Στις οδούς Τζαβέλλα και Σολωμού στα Εξάρχεια.

Υπάρχουν πληροφορίες για 80 προσαγωγές . Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των κατοίκων για την εγκληματικότητα στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση στα Εξάρχεια ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, και ενώ νωρίτερα συνέβη επίθεση αντεξουσιαστών σε περιπολικό στην ίδια περιοχή, αλλά και το φιάσκο με την επιχείρηση των λιμενικών (πριν από λίγες ημέρες) που οδήγησε στον τραυματισμό και την αφαίρεση του οπλισμού σε δύο εξ’ αυτών.

Η επιχείρηση των αστυνομικών έχει εστιαστεί σε δύο κτήρια που τελούν υπό κατάληψη από μετανάστες στην οδό Τζαβέλλα και την οδό Σολωμού.


Κατά πληροφορίες στo κτήριο στην οδό Σολωμού γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στο κτήριο στην Τζαβέλλα έγινε επιχείρηση στο πλαίσιο έρευνας για κύκλωμα που δρούσε στα Εξάρχεια και εκμεταλλευόταν την απόγνωση των μεταναστών, υποσχόμενο ασφαλή διαμονή σε κτήρια και περιοχές όπου δεν θα μπορούσε να τους βρει η αστυνομία.

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και σε σπίτι στην ίδια περιοχή από το οποίο έχει κατασχθεί και ποσότητα κάνναβης.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των κτηρίων που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η επιχείρηση ξεκίνησε μετά τη δικαστική εντολή που πήρε για εκκένωση των κτηρίων.

Εως τώρα έχουν γίνει περισσότερες από 80 προσαγωγές από τις δύο καταλήψεις ενώ στο σπίτι που ερευνήθηκε έγιναν τρεις συλλήψεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.