ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φώφη Γεννηματά:«Απαίτηση των πολιτών» οι εκλογές

«Τις επόμενες μέρες, τις επόμενες εβδομάδες κρίνεται το εάν η χώρα μας, η οικονομία και τελικά η κοινωνία, πορεύονται σε μια οριστική και ασφαλή έξοδο από την κρίση»,ανέφερε μεταξύ άλλων
Φώφη Γεννηματά:«Απαίτηση των πολιτών» οι εκλογές

Την άποψη πως πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση εξέφρασε η επικεφαλής του Kινήματος Aλλαγής, Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Γεννηματά εξήγησε ακόμα ποιες είναι οι επιδιώξεις της με την πρωτοβουλία της να ζητήσει συζήτηση στη βουλή, για το αναπτυξιακό ολιστικό μεταμνημονιακό σχέδιο της Κυβέρνησης, αλλά και να ζητήσει εκλογές.

Η ίδια διευκρίνισε πως αυτό είναι κάτι που το απαιτούν οι πολίτες ενώ πρόσθεσε πως:

«Δεν υπάρχει συνάντηση που να μην μου πει κάποιος: μα είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθείτε στα βασικά θέματα; Και εδώ θέλω να κάνω μια διάκριση. Ουσιαστική. Η συνεννόηση στα μεγάλα εθνικά ζητήματα δεν σημαίνει πάντα κατ’ ανάγκη και κυβερνητικές συνεργασίες».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε ακόμα ότι η πρωτοβουλία της έχει βασικό στόχο, την ενημέρωση του ελληνικού κοινοβουλίου και κατ’ επέκταση του ελληνικού λαού για το τι ακριβώς διαπραγματεύεται η κυβέρνηση.

Και τόνισε:

«Βγήκα όμως για να χτυπήσω το καμπανάκι του κινδύνου. Τις επόμενες μέρες, τις επόμενες εβδομάδες κρίνεται το εάν η χώρα μας, η οικονομία και τελικά η κοινωνία, πορεύονται σε μια οριστική και ασφαλή έξοδο από την κρίση.Τώρα και πριν υπάρξουν τετελεσμένα, θεωρώ ότι πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός και για το πώς, αλλά και για το ποιον εμπιστεύεται να είναι στο τιμόνι της χώρας και να τον οδηγήσει σε μια βιώσιμη έξοδο από την κρίση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώφη Γεννηματά:«Απαίτηση των πολιτών» οι εκλογές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.