ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικού στη Σίνδο (vid)

Μεγάλη καταστροφή στο εργοστάσιο
Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικού στη Σίνδο (vid)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (26/4) σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικού στη Σίνδο. Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες, λίγο μετά τις 22:30.

Το εργοστάσιο ανακυκλώνει πλαστικό και χαρτί και όπως είναι λογικό, οι καπνοί από την πυρκαγιά ήταν έντονοι. Έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην περιοχή, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο.

Η φωτιά εξαπλώθηκε στις αποθήκες και τον παραγωγικό τομέα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, είναι ολοκληρωτική. Το μόνο μέρος του εργοστασίου που φαίνεται πως γλίτωσε την καταστροφή, ήταν τα γραφεία της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσαν 20 οχήματα με 45 πυροσβέστες, που προσπαθούσαν να σβήσουν όλο το βράδυ την πυρκαγιά. Η Πυροσβεστική υπηρεσία, πραγματοποιεί προανάκριση, για να διαπιστώσει τα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφή στο εργοστάσιο της Σίνδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικού στη Σίνδο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.