ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε δασική έκταση στο Μαρτίνο Φθιώτιδας

Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε δασική έκταση στο Μαρτίνο Φθιώτιδας
Φωτιά σε δασική έκταση στο Μαρτίνο Φθιώτιδας

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, σε δασική έκταση της περιοχής, έχοντας κάψει αρκετά δέντρα και βλάστηση.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, λίγο μετά της 11 το πρωί, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, που ενημερώθηκε για την ύπαρξη της πυρκαγιάς.

Αμέσως η κινητοποίηση ήταν πολύ μεγάλη, με αρκετές δυνάμεις τόσο από το έδαφος αλλά και από τον αέρα, να βοηθούν την κατάσβεση.

Τονίζεται μάλιστα, ότι στο σημείο βρίσκονται 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο Καναντέρ, δύο πετζετέλ και ένα ελικόπτερο.

Πλέον και μετά από αρκετά μεγάλη προσπάθεια, η φωτιά, έχει οριοθετηθεί από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα να  καίει πεύκα και πουρνάρια χωρίς να απειλεί με κάποιο τρόπο, κατοικημένη περιοχή.

Δείτε το χάρτη πρόβλεψης πυρκαγιάς για αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, με τις περιοχές που θα πρέπει να προσέχουν για κάποια ενδεχόμενη φωτιά να είναι αρκετές, αφού ο καιρός αναμένεται να είναι και πάλι αρκετά ζεστός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε δασική έκταση στο Μαρτίνο Φθιώτιδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.