ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη λακωνική Μάνη – Συναγερμός στην Πυροσβεστική (vids)

Το μεσημέρι του Σαββάτου σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για φωτιά σε δασική έκταση στη λακωνική Μάνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική το μέτωπο βρίσκεται ανάμεσα στο Γύθειο και την Αρεόπολη στην περιοχή Δρακουλιάνικα στη Μάνη. 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα +21 Παίξε υπεύθυνα Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το...
Φωτιά στη λακωνική Μάνη – Συναγερμός στην Πυροσβεστική (vids)

Το μεσημέρι του Σαββάτου σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για φωτιά σε δασική έκταση στη λακωνική Μάνη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική το μέτωπο βρίσκεται ανάμεσα στο Γύθειο και την Αρεόπολη στην περιοχή Δρακουλιάνικα στη Μάνη.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 1 πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχειρούν ρίψεις νερού 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Δείτε τα βίντεο:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη λακωνική Μάνη – Συναγερμός στην Πυροσβεστική (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.