ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Έκκληση για άμεση εκκένωση σπιτιών! (vid)

Στο μέτωπο της φωτιάς στη Νέα Μάκρη έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται.
Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Έκκληση για άμεση εκκένωση σπιτιών! (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη Νέα Μάκρη, ενώ γίνονται εκκλήσεις στους κατοίκους να απομακρυνθούν άμεσα από τα σπίτια τους!

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, 20 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Μάκρη. Ο Δήμος Μαραθώνα έκανε έκκληση στον κόσμο να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μεγάλη φωτιά αυτήν την ώρα στο Λιβίσι και στον Άγιο Εφραίμ. Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το συμβάν να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία Νέας Μάκρης. Συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους».

Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται. Σύμφωνα με τα dikaiologitika η φωτιά στο ένα μέτωπο βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Ερμού, Ανατολής, Ονείρων με τους κατοίκους να έχουν εκκενώσει τα σπίτια τους. Η φωτιά καίει οικοπεδικούς ακαθάριστους χώρους και πεύκα.

Στην οδό Αγίας Παρασκευής από το ύψος της οδού Βασιλείου Ρώτα αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας.

Επιπλέον, διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Παρασκευής, από το ύψος της Βασιλείου Ρώτα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, δεν απειλείται αυτή τη στιγμή στην ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Έκκληση για άμεση εκκένωση σπιτιών! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.