ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Ελαφόνησο: Αναζωπύρωση και εκκένωση κάμπινγκ, ξενοδοχείων

Δύσκολα τα πράγματα στο νησί
Φωτιά στην Ελαφόνησο: Αναζωπύρωση και εκκένωση κάμπινγκ, ξενοδοχείων

Πολύ δύσκολες ώρες περνούν κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού στην Ελαφόνησο, καθώς η φωτιά που καίει από  το Σάββατο (10/8), αναζωπυρώθηκε το πρωί της Κυριακής (11/8).

Οι Αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες, σπίτια, αλλά και το κάμπινγκ, ενώ επίγειες κι εναέριες δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες και προσπαθούν να περιορίσουν το μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο δυνατή φωνή του πλανήτη (vid)

Οι φλόγες πέρασαν μέσα από σπίτια σε κάποιους οικισμούς, ενώ εκκενώθηκε και πάλι το κάμπινγκ του νησιού όπως και κάποια ξενοδοχεία, όπως ανέφερε η ΕΡΤ. Ορισμένοι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ωστόσο, κάποιοι προτίμησαν να μείνουν.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι επίγειες δυνάμεις, αλλά και τα εναέρια μέσα ενισχύονται, καθώς η φωτιά καίει πλέον ανεξέλεγκτη.

πηγή: Έθνος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Ελαφόνησο: Αναζωπύρωση και εκκένωση κάμπινγκ, ξενοδοχείων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.