ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στον Μαραθώνα κοντά στο ελικοδρόμιο

Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή
Φωτιά στον Μαραθώνα κοντά στο ελικοδρόμιο

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι σε δασική έκταση στον Μαραθώνα κοντά στο ελικοδρόμιο βρίσκεται σε ύφεση..

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, καθώς η φωτιά είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς να απειλήσει σπίτια. Κοντά στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονταν θερμοκήπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φανουρόπιτα: Τι συμβολίζει και πώς φτιάχνεται

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει επί τόπου κατάφεραν να τιθασσεύσουν τις φλόγες και πλέον η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση. Τμήμα των πυροσβεστικών δυνάμεων που έπαιρναν μέρος στην κατάσβεση πλέον έχει αποχωρήσει.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στον Μαραθώνα κοντά στο ελικοδρόμιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.