ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Η χορεύτρια της Φουρέιρα που έσωσε ένα άλογο από την φωτιά

Χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα έσωσε ένα άλογο στην πρόσφατη φωτιά σε βουνό στην Πετρούπολη και η ανάρτησή της συγκλονίζει.

Χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα έσωσε ένα άλογο στην πρόσφατη φωτιά σε βουνό στην Πετρούπολη και η ανάρτησή της συγκλονίζει.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Συγκεκριμένα η κοπέλα που λέγεται Ιζαμπέλα και εμφανίζεται με την Ελένη Φουρέιρα, ήταν από τους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν την πυροσβεστική στην κατάσβεση της φωτιάς στο Βουνό της Πετρούπολης. Μάλιστα μόλις αντίκρισε ένα άλογο που βρισκόταν σε αυθαίρετη «φάρμα» με ζωάκια, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να σώσει το όμορφο αυτό ζώο.

Μαζί με τη χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα ήταν και ο χορευτής και χορογράφος Τάσος Ξιαρχό.

Αναλυτικά η γλαφυρή και περιγραφική της ανάρτηση:

«Απελπισία, θλίψη και πολλά νεύρα για το τι έζησα από κοντά σήμερα. Πήγαμε να βοηθήσουμε στο βουνό στην Πετρούπολη και βρήκαμε μια αυθαίρετη «φάρμα» με σκυλια, κότες, χήνες, κουνέλια και ένα άλογο. Εγώ έμεινα με αυτό το υπέροχο πλάσμα που μπόρεσε να με εμπιστευτεί να το βγάλω από εκεί μέσα πριν φτάσει η φωτιά.

Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ντροπή που νιώθω για ένα σορό βλάκες που απλά ανέβαιναν πάνω όχι να βοηθήσουν αλλά να τραβήξουν φωτό, αλλά κ για ΚΑΠΟΙΟΥΣ απαράδεκτους «πυροσβέστες» και ανθρώπους του δήμου που δεν μας βοήθησαν καθόλου να βγάλουμε όλα αυτά τα ζωάκια από εκεί μέσα.

Από την άλλη όμως νιώθω μεγάλη συγκίνηση και τολμώ να πω χαρά που είδα τόσους νέους να παλεύουν με κατσίκες πάνω στις πλάτες τους και να κουβαλάνε κλουβιά με ζώα για να τα βγάλουμε όλα από εκείνη την κόλαση.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ πάει στα δυο αγόρια @tserkos_z που με βοήθησαν να κατεβάσουμε το άλογο μέχρι το πάρκο, νιώθω περήφανη για τους φίλους μου @tasosxiarcho @periklis__petrakis @andixhuma @con_ep που μετέφεραν και έσωσαν τόσα ζωάκια και θαύμασα την απίστευτη ηρεμία, γνώση και βοήθεια που πρόσφερε η @aggelina_gein .

Μαζί απομακριναμε το άλογο μέχρι το πάρκο, περιμέναμε με της ώρες μέχρι να ανταποκριθεί κάποιος και να μας φέρει φορτηγό για το άλογο. Ήρθε ένα πολύ γλυκο ζευγάρι, με τα χίλια ζόρια βάλαμε το άλογο μέσα αλλά δυστυχώς γλίστρισε μέσα στο φορτηγό όποτε το βγάλαμε και κάτσαμε στην πλατεία με το άλογο μέχρι τη 1 το πρωί, όταν επιτέλους ηρθε να σώσει την ημερα ο φανταστικός κύριος Αλέξανδρος που βοήθησε να μεταφέρουμε με το κατάλληλο φορτηγάκι το αλογάκι μας στον Μαρκόπουλο.

Τα κλάμματα βγήκαν όταν γύρισα σπίτι. Πονάω παρά πολύ για την χώρα μου, την φύση που τόσο αγαπώ, τον κόσμο που χάνει τα πάντα γυρω του, και τα αβοήθητα ζωάκια. Θέλω να πιστέψω σε ενα καλυτερο αυριο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της και άλλες παλαιότερες με την Ελένη Φουρέιρα και όχι μόνο

Διαβάστε επίσης:

Θύμα απάτης τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης: Πώς παίρνουν προσωπικά δεδομένα πολιτών

Ρουμάνος δημοσιογράφος από τις φωτιές: Έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στις κατοικημένες περιοχές – Η Ελλάδα θα αναδειχθεί ισχυρότερη

Φωτιές – Survivor Σάκης Κατσούλης: «Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση»

Exit mobile version