ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο στη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Παρόντες ήταν οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης.
Γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο στη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση υπό την αιγίδα των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως – Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Παρόντες ήταν οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στο Βελλίδειο βρέθηκε και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Συνδιοργανώνουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στη συγκέντρωση της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ευλογία των τριών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και διατρανώνουμε τη στήριξη της οικογένειας που πλήττεται βάναυσα από το προωθούμενο νομοσχέδιο. Ο Σύλλογος μας από κοινού με τα υπόλοιπα Χριστιανικά Ορθόδοξα Σωματεία Θεσσαλονίκης καλούμε όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αυτό αναλογιζόμενοι την ευθύνη τους. Ώρα ευθύνης για όλους μας. Δώσε και εσύ με την παρουσία σου στην εκδήλωση στήριξη στο θεσμό της οικογένειας», ανέφερε ο σύλλογος πολύτεκνων Θεσσαλονίκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο στη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.