ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννηματά κατά Τσίπρα για εθνικά και οικονομία

«Είναι τώρα η ώρα να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας για οριστική έξοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων
Γεννηματά κατά Τσίπρα για εθνικά και οικονομία

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, τόσο για τα εθνικά όσο και για την οικονομία.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά ανέφερε:

«Οι νέες δεσμεύσεις που ο κ. Τσίπρας ανέλαβε, συγκροτούν, μαζί με εκείνες του Γ΄ Μνημονίου, πολύ βαριά «κληρονομιά», άχθος για τη χώρα. Xωρίς καμία ουσιαστική δέσμευση των εταίρων για την αναγκαία ελάφρυνση του δημόσιου χρέους. Ο κ. Τσίπρας έχει περάσει τη θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού», είπε η κυρία Γεννηματά που κατηγόρησε την κυβέρνηση για πράξεις υποτέλειας που προσβάλλουν τον ελληνικό λαό.Κύριε Τσίπρα, δημεύεται η δημόσια περιουσία. Είναι εγκληματικό αυτό που κάνετε. Θα λογοδοτήσετε στον ελληνικό λαό», ενώ υπογράμμισε πως:

«Είναι τώρα η ώρα να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας για οριστική έξοδο».

«Καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα ένα ακόμη από τα μνημόνια που θα έσκιζε ο Αλέξης Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε:

«Πόσο θα αντέξουν οι Έλληνες όταν ήδη χρωστούν 130 δις ευρώ ληξιπρόθεσμα στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία; Όταν τα νοικοκυριά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές τους ανάγκες».

Αναφορικά με το Σκοπιανό η κ. Γεννηματά ανέφερε:

«Η συμφωνία θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή μόνο εάν η αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων περιλαμβάνει και την προσαρμογή της εθνικότητας και της γλώσσας σύμφωνα με τη νέα ονομασία. Και μόνο βεβαίως εάν η επιστολή εκ μέρους του ΝΑΤΟ για ένταξη της χώρας στη Συμμαχία σταλεί μετά την ολοκλήρωση όλων όσων έχουν αναλάβει να πράξουν τα Σκόπια για να μη δημιουργηθούν τετελεσμένα για τη χώρα μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεννηματά κατά Τσίπρα για εθνικά και οικονομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.