ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαγιάδες τραγούδησαν στο μπαλκόνι: «Ο χάρος βγήκε παγανιά» (vid)

Δεν χάνουν το χιούμορ τους οι γιαγιάδες στην Κυψέλη, και έδωσαν… ρεσιτάλ, την ώρα, που η κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η Ευρώπη αυτές τις μέρες με τον κορονοϊό είναι πολύ σοβαρή. Απαραίτητα στην μάχη με τον Covid-19 είναι το κέφι και η θετική διάθεση προκειμένου να σπάει η… μαυρίλα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Με DJ στα...
Γιαγιάδες τραγούδησαν στο μπαλκόνι: «Ο χάρος βγήκε παγανιά» (vid)

Δεν χάνουν το χιούμορ τους οι γιαγιάδες στην Κυψέλη, και έδωσαν… ρεσιτάλ, την ώρα, που η κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η Ευρώπη αυτές τις μέρες με τον κορονοϊό είναι πολύ σοβαρή.

Απαραίτητα στην μάχη με τον Covid-19 είναι το κέφι και η θετική διάθεση προκειμένου να σπάει η… μαυρίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Με DJ στα μπαλκόνια οι Ιταλοί, κάνουν πάρτι στην καραντίνα (vid)

Αυτό ακριβώς έκαναν δύο ηλικιωμένες κυρίες στην Κυψέλη που βγήκαν στο μπαλκόνι τους, και άρχισαν να ερμηνεύουν διάφορα τραγούδια.

Βέβαια αυτά δεν ήταν και τόσο αισιόδοξα, καθώς το πρώτο έλεγε «Ο χάρος βγήκε παγανιά» και το δεύτερο «Έχετε γεια βρυσούλες».

Μάλιστα, οι γείτονες έδειχναν να το διασκεδάζουν και αυτοί, λέγοντας παραγγελιές…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαγιάδες τραγούδησαν στο μπαλκόνι: «Ο χάρος βγήκε παγανιά» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.