ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Ο Γιάννης Πουλόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών, σκορπώντας θλίψη, αλλά αφήνοντας ξωπίσω του μία τεράστια μουσική κληρονομιά.
Γιάννης Πουλόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Ο Γιάννης Πουλόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 79 ετών, σκορπώντας θλίψη, αλλά αφήνοντας ξωπίσω του μία τεράστια μουσική κληρονομιά.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος,  ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς, θα κηδευτεί την Τετάρτη, 26/8, όπως αποκάλυψε η Μελίνα Ασλανίδου, σε ένα κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Πουλόπουλος: Όταν έπαιζε τερματοφύλακας…

«Καλό ταξίδι …..Γιάννης Πουλόπουλος …#Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί ,αγάπησα βαθειά την φωνή του , μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη …. πρόλαβα … γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά … κάποια στιγμή τυχαία τον συνάντησα σ ένα μαγαζί και πήγα του μίλησα να του εκφρασω τον θαυμασμό μου , μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο , έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για Μενα … οι καλλιτέχνες που έβλεπα μικρή στις ταινιες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια …..

Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα … καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλε … δύναμη στην οικογένεια σου εύχομαι …θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες …. Σ ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής … και μας έδειξες έναν δρόμο …. τον δικό σου το δρόμο στην μουσική …. Ευχαριστούμε …. Αντίο ..», ανέφερε η Μελίνα Ασλανιδου.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Πουλόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.