ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα motocross

Στα τραύματα του υπέκυψε ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα motocross στα Γιαννιτσά.
Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα motocross

Θρήνο σκόρπισε στα Γιαννιτσά η είδηση του θανάτου του 27χρονου που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από αγώνα motocross στις 17 Οκτωβρίου.

Ο 27χρονος έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όλες αυτές τις ημέρες που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όμως υπέκυψε στα πολύ σοβαρά τραύματα που αποκόμισε από την ημέρα του σοκαριστικού ατυχήματος.

Την ίδια στιγμή, σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται και ο έτερος τραυματίας, καθώς η μοτοσυκλέτα που ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε στην προστατευτική περίφραξη, είχε το αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ένας 16χρονος.

Θυμίζουμε πως το ατύχημα έλαβε χώρα στα Γιαννιτσά και πιο συγκεκριμένα στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας, μια μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω στην περίφραξη, εκεί που όμως βρισκόταν μια μεταλλική κολώνα, που καταπλάκωσε τον άτυχο 27χρονο που έχασε εν τέλει τη ζωή του αλλά και τον 16χρονο.

Μάλιστα, θυμίζουμε πως για αυτό το ατύχημα, η Αστυνομία  είχε προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες και σε δύο συλλήψεις, με την πρώτη να αφορά τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσυκλέτας και την δεύτερη τον 60χρονο διοργανωτή των αγώνων του motocross.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα motocross», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.