ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ατύχημα σε Motocross στα Γιαννιτσά: Κρίσιμο 48ωρο για τους τραυματίες

Κρίσιμο είναι το επόμενο 48ωρο για την πορεία της υγείας των δύο τραυματιών από το σοβαρό ατύχημα σε Motocross στα Γιαννιτσά.
Ατύχημα σε Motocross στα Γιαννιτσά: Κρίσιμο 48ωρο για τους τραυματίες

Ατύχημα σε Motocross στα Γιαννιτσά: Σοκ έχει προκαλέσει το τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες, Κυριακή (17/10), σε αγώνες motocross στα Γιαννιτσά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άνθρωποι.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα από τα άλματα της πίστας όπου διεξαγόταν ο πέμπτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, μια μοτοσυκλέτα ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στη προστατευτική περίφραξη και να γκρεμίσει μια μεταλλική κολώνα που καταπλάκωσε δύο άτομα.

Ατύχημα σε Motocross στα Γιαννιτσά: Κρίσιμο 48ωρο για τους τραυματίες

Ο λόγος για ένα 16χρονο και έναν 27χρονο που μετά το σοβαρό αυτό ατύχημα, διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και παραμένουν διασωληνωμένοι, δίνοντας μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, με τις επόμενες 48 ώρες να χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ως κρίσιμες.

Μάλιστα, για αυτό το ατύχημα, η Αστυνομία προχώρησε και σε δύο συλλήψεις, με την πρώτη να αφορά τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσυκλέτας και την δεύτερη τον 60χρονο διοργανωτή των αγώνων του motocross.

https://youtu.be/RaB8UXBfEpw

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατύχημα σε Motocross στα Γιαννιτσά: Κρίσιμο 48ωρο για τους τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.