ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού – Χλιδάτη ζωή: 28.000 ευρώ κόστισε η δεξίωση του γάμου του! (vid)

Γιατρός «μαϊμού: Διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία, «χρυσή» δεξίωση στο γάμο του απατεώνα.
Γιατρός «μαϊμού – Χλιδάτη ζωή: 28.000 ευρώ κόστισε η δεξίωση του γάμου του! (vid)

Χλιδάτη ζωή σε άκρως προκλητικό επίπεδο ζούσε ο γιατρός «μαϊμού» που εξαπάτησε δεκάδες συμπολίτες μας και οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορινή στα οποία ο γιατρός «μαϊμού πλήρωνε μόνο με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Επιπλέον «χρυσή» ήταν η δεξίωση στο γάμο του σε προάστιο της Αττικής το 2007, κόστισε 28.000 ευρώ προς χάριν των 300 καλεσμένων του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα καταγγελία για τον γιατρό «μαϊμού»: «Μου απέσπασε 3.500 ευρώ!»

Πανάκριβες σαμπάνιες, καπνιστός σολομός και σφυρίδα ήταν μόνο  μερικά από τα «χρυσά»εδέσματα που πρόσφερε απλόχερα εκείνη τη μέρα.

Εξάλλου σύζυγός του συστηνόταν ως κόρη γνωστού εφοπλιστή!

Γιατρός «μαϊμού: Η ζωή του ψευτογιατρού μέσα στα πλούτη από τις απατεωνιές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού – Χλιδάτη ζωή: 28.000 ευρώ κόστισε η δεξίωση του γάμου του! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.