ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι!

Πλάνα, που προκαλούν σοκ για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega.
Γυναικοκτονία Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι!

Βίντεο ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στην Κρήτη, που σόκαρε το πανελλήνιο δημοσιεύει το Mega και η εκπομπή Live News. Ο δολοφόνος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι…

Η 48χρονη γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να τρέχει να ξεφύγει από τον θάνατο και τον αμετανόητο εν διαστάσει σύζυγό της να την κυνηγάει με μανία, αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Τα σοκαριστικά πλάνα προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου η άτυχη γυναίκα εργαζόταν δοκιμαστικά.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό του βίντεο είναι πως ο δολοφόνος αφού έχει σφάξει τη Νεκταρία απομακρύνεται ατάραχος και με το ματωμένο από το αίμα της μητέρας των παιδιών του μαχαίρι επιχειρεί να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος με το μηχανάκι.

Στη συνέχεια, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, που ακολούθως ειδοποίησε την αστυνομία για το τραγικό συμβάν.

Γυναικοκτονία Κρήτη: Δείτε το βίντεο:

Ο δικηγόρος των παιδιών και του θύματος, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο MEGA για το βίντεο:

«Αυτό που βλέπω είναι συγκλονιστικό. Μου κάνει για άνθρωπος που ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει. Δε δείχνει κάτι διαφορετικό».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το βάρος τώρα πέφτει στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

«Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω την κατάστασή τους. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έχει γίνει και μητέρα και πατέρας στα αδέρφια της. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατάστασή τους, έχει αλλάξει όλη τους η ζωή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία Κρήτη: Σοκαριστικό βίντεο – Η στιγμή που κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.