ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Ρόδος: Προκλητικός ο θείος του δράστη «Για να την σκότωσε… θα την λάτρευε!»

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει σοκάρει το πανελλήνιο και ο θείος του δράστη δίνει τη δική του εκδοχή για τον δολοφόνο και αυτόχειρα.

γυναικοκτονία Ντόρας
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο θείος του δολοφόνου της 32χρονης Ντόρας στη Ρόδο μίλησε για τη γυναικοκτονία, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Μιλώντας με δημοσιογράφους της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», τόνισε χαρακτηριστικά πως «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι μέχρι να μας ρίξετε “ναι, εντάξει μωρούλι μου” και όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε στην τηλεφωνική συνέντευξη του.

Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, «Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα»

Καταλήγοντας είπε ακόμη πως «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

Στη συνέχεια, τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό έκανε η θεία της αδικοχαμένης Ντόρας, μετά τα όσα είπε ο θείος του δράστη και αυτόχειρα.

Τα λόγια της γυναίκας, που έχασε ένα τόσο στενό συγγενικό πρόσωπο συγκλονίζουν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία – Ρόδος: «Με χτυπούσε και με εκβίαζε…Θα μπορούσα να είμαι εγώ το θύμα» – Καταγγελίες σοκ από την πρώην σύζυγό του!

«Της είχε χακάρει τα προφίλ στα social media και παρακολουθούσε τα πάντα»

Exit mobile version