ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με υπέροχες τούρτες και γλυκά από το Ζαχαροπλαστείο Στερλίνα στο Πολυδένδρι Αττικής

Το Ζαχαραπλαστείο Στερλίνα είναι μία ξεχωριστή πρόταση για τους ερωτευμένους που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο σήμερα!
Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με υπέροχες τούρτες και γλυκά από το Ζαχαροπλαστείο Στερλίνα στο Πολυδένδρι Αττικής

Δεν υπάρχει πιο γλυκός τρόπος από το να γιορτάσει κάποιος τον Άγιο Βαλεντίνο με ολόφρεσκες τούρτες και γλυκά από το Ζαχαροπλαστείο Στερλίνα στο Πολυδένδρι Αττικής!

Η γιορτή των ερωτευμένων σήμερα Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου. Η ατμόσφαιρα έχει αποκτήσει μία γλυκιά, όμορφη αίσθηση γεμάτη ρομαντισμό. Στον ρομαντισμό επικεντρώνεται και η πρόταση που σας έχουμε για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Μαρία, ο Γρηγόρης και η Βαλεντίνα, άριστοι γνώστες τόσο των αρτοσκευασμάτων, όσο και της ζαχαροπλαστικής, έχουν δημιουργήσει ειδικά για σήμερα, ξεχωριστές πάστες και τούρτες σε σχήμα καρδιάς στις οποίες δεν μπορείς να αντισταθείς είτε είσαι ερωτευμένος με εκείνον ή εκείνη… είτε είσαι ερωτευμένος με τις πιο γλυκές γεύσεις!

Απίθανοι σοκολατένιοι συνδυασμοί με σοκολάτα – φράουλα και όχι μόνο , εντυπωσιακές λαχταριστές δημιουργίες που έχουν επάνω τους πορφυρό κόκκινο τριαντάφυλλο, είναι το καλύτερο δώρο για σήμερα!

Το Ζαχαροπλαστείο Στερλίνα με τις πραγματικά ξεχωριστές δημιουργίες του, θα το βρείτε στη Λ.Αθηνών Καπανδριτίου, στο Πολυδένδρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2295 022204

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με υπέροχες τούρτες και γλυκά από το Ζαχαροπλαστείο Στερλίνα στο Πολυδένδρι Αττικής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.