ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη για παράλληλη σχέση του Μπάμπη και η διάψευση του πιλότου

Σοβαρές αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά έκανε η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα της.
Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη για παράλληλη σχέση του Μπάμπη και η διάψευση του πιλότου

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα του «Φως στο τούνελ» για τα Γλυκά Νερά ο πιλότος είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ μιλούσε και με μια πρώην του δύο εβδομάδες πριν τη στυγερή δολοφονία.

Πιο συγκεκριμένα ένας φίλος του πιλότου αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παράλληλη σχέση ενόσω ήταν παντρεμένοι με την Κάρολαϊν. Μάλιστα είπε πως του άρεσε να κοκορεύεται ότι έχει σχέσεις και με άλλες γυναίκες και τον περιέγραψε ως ανώριμη προσωπικότητα.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» είπε: «Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο».

Και πρόσθεσε: «Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» πρόσθεσε.

Για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά είπε: «Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;».

https://youtu.be/G4gHV34cc-w

Γλυκά Νερά: Τι δήλωσε η πρώην του πιλότου

Στην εκπομπή μίλησε όμως και μια πρώην σύντροφος του πιλότου που ήταν εξίσου αποκαλυπτική: «Ναι, όντως υπήρξε μια σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διακόπηκε τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει τις κλήσεις μου, τα e-mails μου κ.λ.π. Έχουμε κι εμείς εφαρμογή εντοπισμού για το που είναι ο καθένας. Δεν έχω αντίρρηση που με καταγράφετε. Μετάνιωσα πολύ για αυτό, που συνέβη τότε με τον Μπάμπη. Η αστυνομία δεν επικοινώνησε ακόμα μαζί μου. Δεν έχω θέμα.

Δεν γνωρίζω, αν γνωρίστηκαν με την Καρολάιν τους δύο τελευταίους μήνες, πριν το τελειώσουμε εμείς. Ο Μπάμπης είχε θυμώσει μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω τον γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Ήταν μια επιπολαιότητα αλλά αυτός επέμενε. Από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του.

Ξέρω από διάφορα χειρόγραφα σημειώματα, ότι προσπαθούσε να με δει και τα έχω κρατήσει όλα. Μετά ξεκίνησαν σοβαρότερα κι έστελνε sms στον σύζυγό μου. Είμαι σίγουρη, το έστησε για να χωρίσω. Είχε μια εμμονή με αυτό. Ο Μπάμπης επέμενε. Τα μηνύματα είναι χειρόγραφα.

Ο σύζυγός μου είναι ενήμερος για όλα κι έχω κρατήσει όλα τα μηνύματα, μετά από όσα έχει κάνει. Τελειώσαμε Ιούνιο και βρεθήκαμε για δέκα λεπτά μόνο τον Σεπτέμβριο γιατί έκλαιγε μέσα σε ένα λεωφορείο… Προσπαθούσε να με χωρίσει με κάθε τρόπο», σχολίασε αρχικά η γυναίκα.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε τι έγινε το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία: «Το τελευταίο διάστημα, πριν την δολοφονία της Καρολάιν, προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου. Έχει κάνει ένα λάθος όμως. Έγραφε χειρόγραφα σημειώματα. Μου έλεγε πως δεν του δίνω σημασία. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία. Να σας φέρω τα σημειώματά του να δείτε τι εμμονή υπήρχε. Θεωρούσε ότι αν χωρίσω θα είμαστε μαζί κι εγώ κράτησα τα σημειώματα για να φανεί η στάση μου. Ξέρω ότι η Καρολάιν γνώριζε ότι μου έστελνε… Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης. “Βρήκε στο τάμπλετ μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε”, μου είχε πει παλαιότερα.

To τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση.

Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο; Με τίποτα δεν θα πήγαινα να τον δω, δεν έχω κλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό που έγινε. Λυπάμαι για αυτή την κοπέλα που έχασε έτσι τη ζωή της» είπε, μεταξύ άλλων.

Γλυκά Νερά: Διαψεύδει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Θέση στις αποκαλύψεις πήρε ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης οποίος μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», διαψεύδοντας ουσιαστικά τα πάντα.

«Δεν γνώριζα για την μαρτυρία της γυναίκας, γιατί δεν είδα την εκπομπή της κυρίας Νικολούλη, ενημερώθηκα από πρωινά δημοσιεύματα. Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει ούτε στη δικογραφία και δεν σχετίζεται με τον εντολέα μου.

Ούτε σε παράλληλη σχέση, όπως αναφέρει η κοπέλα στη συγκεκριμένη εκπομπή, ούτε κάποια φίλη. Κανένας μάρτυρας δεν κατέθεσε κάτι τέτοιο, ούτε στην προανάκριση, ούτε στην ανάκριση. Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα καλέσουμε ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, να γίνουν γνωστοί αυτοί οι μάρτυρες που έχουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες και να έρθουν να καταθέσουν επίσημα».

Στην ερώτηση πως η γυναίκα που αποκάλυψε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ότι είχε παράλληλη σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έχει στην κατοχή της και χειρόγραφα σημειώματα του πιλότου, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε: «Αυτό μας εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα, γιατί εφόσον είναι έτσι, θα την καλέσει ο κύριος ανακριτικής και θα διαπιστώσει εάν μπορεί να ανοίξει ξανά η ανακριτική διαδικασία.

Εγώ δεν γνωρίζω ούτε τα στοιχεία της κυρίας που προέβη σε αυτές τις αποκαλύψεις, αλλά ούτε και για την ύπαρξη μιας τέτοιας σχέσης. Ο εντολέας μου αρνείται τη συγκεκριμένη μαρτυρία. Δεν υπήρξε τίποτα από όλα αυτά. Αν πριν από την Καρολάιν υπήρξε κάποια σχέση, αυτό δεν λέγεται «παράλληλη σχέση». Αυτό όχι απλά δεν είναι ορθό, αλλά είναι ψευδές. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε. Πώς εμφανίζεται τώρα, σαν μετά Χριστόν προφήτης;

Εγώ επικοινώνησα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πριν βγω στην εκπομπή σας, και με διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε ποτέ αυτή η υπόθεση. Δεν υπήρξε η σχέση τους κατά τη διάρκεια του γάμου με την Καρολάιν και δεν ισχύουν τα όσα δηλώνει η κυρία αυτή περί παράλληλης σχέσης, ούτε περί εμμονών, τρόμου κλπ. Δεν την αμφισβητώ, αλλά ας πάει να τα καταθέσει επώνυμα στις ανακριτικές αρχές. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταγγελίες που μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Η διαδικασία της ανάκρισης ήταν ανοιχτή για 4-5 μήνες, γιατί επέλεξε τώρα να το κάνει ανώνυμα; Μένω σε αυτό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη για παράλληλη σχέση του Μπάμπη και η διάψευση του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.