ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «μπηχτή» του Καμμένου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Το «τιτίβισμα» του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει ότι σε μερικούς μήνες: «πέφτει η χούντα» . Ο Πάνος Καμμένος «δείχνει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι βρίσκεται πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη που κάνει πιο «εύθραυστη» την κυβερνητική πλειοψηφία που μένει πλέον με 152 βουλευτές. Το μεσημέρι της...
Η «μπηχτή» του Καμμένου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Το «τιτίβισμα» του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει ότι σε μερικούς μήνες: «πέφτει η χούντα» .

Ο Πάνος Καμμένος «δείχνει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι βρίσκεται πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη που κάνει πιο «εύθραυστη» την κυβερνητική πλειοψηφία που μένει πλέον με 152 βουλευτές.

Το μεσημέρι της Τρίτης (26/6), με δισέλιδη επιστολή του προς στην ΚΟ των ΑΝΕΛ και στον πρόεδρο της Βουλής, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Γεγονός που σημαίνει ότι «κλονίζεται» πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία που μένει με δύναμη μόλις 152 βουλευτών.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση για την απόφαση του πρώην βουλευτή του κόμματος του. Αντ’ αυτού ανέβασε ένα βίντεο από συναυλία του Αντώνη Ρέμου που είχε παρευρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε αυτήν όταν ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το μικρόφωνο στον επιχειρηματία που το ζήτησε για να μιλήσει αυτός μεταξύ άλλων είπε ότι σε μερικούς μήνες «πέφτει η χούντα».

«Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «μπηχτή» του Καμμένου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.