ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Βικτώρια»… αγρίεψε: Βροχές και κεραυνοί «σαρώνουν» την Αττική (vids)

Η κακοκαιρια «Βικτώρια» επέστρεψε με δυνατή βροχόπτωση να πλήττει την Αττική και περιοχές όπως ο Πειραιάς, αλλα και οι δυτικές συνοικίες.
Η «Βικτώρια»… αγρίεψε: Βροχές και κεραυνοί «σαρώνουν» την Αττική (vids)

Καιρός: Εκεί που λέγαμε ότι θα γλιτώσουμε από την κακοκαιρία «Βικτώρια» και η καλοκαιρία θα επιστρέψει, το φαινόμενο… αγρίεψε και πάλι!   Νεροποντή που συνοδεύεται από κεραυνούς πλήττει από τις επτά το απόγευμα μεγάλο μέρος της Αττικής.

Συγκεκριμένα η «Βικτώρια» έχει «χτυπήσει» τον Πειραιά και τις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Αττικής, ενώ σιγά σιγά γίνεται αισθητή και προς τα βόρεια του Λεκανοπεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ινδονησία: Σεισμός 7,1 Ρίχτερ – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Τα καιρικά φαινόμενα, συνοδεύονται από κεραυνούς, αστραπές, ακόμη χαλάζι. Πάντως σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους το φαινόμενο δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ώρα. Ουσιαστικά αποτελεί «ουρά» της κακοκαιρίας «Βικτώρια» και αναμένεται μετά από λίγη ώρα να εκτονωθεί.

Θυμίζουμε οτι την Τετάρτη (13/11) η ελληνική πρωτεύουσα δέχθηκε τόνους βρόχινου νερού.

Χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το «meteo.gr» – η κακοκαιρία Βικτώρια ήταν μία από τις πλέον έντονες που έπληξαν την Αττική.

Για παράδειγμα στην Παλλήνη, μέσα σε 10 λεπτά έπεσαν 17,4 χιλιοστά βροχής. Στους Αμπελόκηπους, παράλληλα, το αντίστοιχο ύψος βροχής διαμορφώθηκε σε 17,2 χιλιοστά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «Βικτώρια»… αγρίεψε: Βροχές και κεραυνοί «σαρώνουν» την Αττική (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.