ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΕΛΕ: Καταγγελία ότι τα Αρσάκεια φιμώνουν τους καθηγητές

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΟΙΕΛΕ σχετικά με τα Αρσάκεια. Εκεί διετέλεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης εξωτερικός συνεργάτης
ΟΙΕΛΕ: Καταγγελία ότι τα Αρσάκεια φιμώνουν τους καθηγητές

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΟΙΕΛΕ σχετικά με τα Αρσάκεια. Εκεί διετέλεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης εξωτερικός συνεργάτης.

Τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης και η υπόθεσή του συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Η μπάλα έχει πάρει αρκετό κόσμο και σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ΟΙΕΛΕ, τα Αρσάκεια θέλησαν να φιμώσουν τους καθηγητές που εργάζονται εκεί. Γι’ αυτό τους κάλεσαν να συμφωνήσουν σε ένα κείμενο που έστειλαν.

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ: «Σε μια απαράδεκτη κίνηση φίμωσης και πειθαναγκασμού των συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων προχώρησε ομάδα «αυθορμήτως ενεργούντων», προσκείμενων στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας εκπαιδευτικών.

Εξοργισμένοι συνάδελφοι μας απέστειλαν το κατάπτυστο κείμενο που καλούνται «δημοκρατικά» να υπογράψουν (όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει τους αντιφρονούντες…). Στο κείμενο αυτό με τον παραπλανητικό τίτλο «Δεν φοβόμαστε» χαρακτηρίζονται ως «ψευδολογίες» οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της «δράσης» Λιγνάδη στα Αρσάκεια Σχολεία.

Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;».

Τι αναφέρει το κείμενο για τους καθηγητές:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΙΕΛΕ: Καταγγελία ότι τα Αρσάκεια φιμώνουν τους καθηγητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.