ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Είπαν ένα ακόμη ηχηρό «ΌΧΙ» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Νέα δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Υγειονομικοί: Είπαν ένα ακόμη ηχηρό «ΌΧΙ» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά συνεχίζουν να παλεύουν για την αυτοδιάθεση και την επιλογή όσον αφορά το εμβόλιο κατά του Covid-19. Το Σάββατο (2/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι έδωσαν ένα ακόμη ραντεβού στο γνωστό πλέον μέρος «Πάρκο Ελευθερίας» για να διατρανώσουν πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν πρέπει να ισχύει.

Για μία ακόμη φορά το «παρών» έδωσαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά και υπάλληλοι από άλλους κλάδους τους οποίους επίσης εφαρμόζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η αναστολή εργασίας (όπως πχ εκπαιδευτικοί).

«Θέλουμε γιατρούς, νοσηλευτές όχι εργολάβους και αναστολές», «Ανυπακοή στη νέα παρανοϊκότητα» και «Ναι στη Δημοκρατία, όχι στη λογοκρισία», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πανό που αναρτήθηκαν.

Έτσι οι υγειονομικοί που είχαν συγκεντρωθεί και το Σάββατο που μας πέρασε (25/9) έστειλαν ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω

Υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Πάρκο ΕλευθερίαςΥγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Πάρκο Ελευθερίας

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Είπαν ένα ακόμη ηχηρό «ΌΧΙ» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.